• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

CSM București s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor, după 22-20 cu Rostov, iar acum campioana Europei are planuri mari și își propune o nouă calificare în Final Four, după ce a fost aproape de o eliminare prematură din competiție.

"Nu pot decât să fiu alături de aceste fete minunate și sper să ajungem din nou în Final Four, ne dorim foarte mult. O victorie aduce după ea o altă victorie! Vrem să aducem foarte mulți oameni în Sala Polivalentă și să ne bucurăm pentru această calificare", a spus Aurelian Roșca, antrenorul CSM-ului, la revenirea în țară.

Pe locul 2 în grupa C, CSM București o va întâlni în ultima etapă pe FC Midtjylland. Partida este grupată duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Aveam nevoie de victorie ca să ne descătușăm de tot! Vrem să luăm totul etapă cu etapă, asta ne dorim. S-a produs un șoc la echipă, dar încă mai avem de lucrat. Ne propunem să ajungem cât mai departe, pentru că este formată această echipă", a afirmat și Oana Manea.