• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 14:00 - Vlad Caba este noul antrenor al lui CSM București. Acesta a semnat un contract valabil până în 2019 și are ca obiectiv câștigarea campionatului și a Cupei României și accederea în grupele EHF.


 

În această seară, conducerea secţiei de handbal de la CSM Bucureşti va purta negocieri cu Vlad Caba, antrenor care în ultimii 7 ani a condus formaţia masculină din Odorhei. Bucureştenii au decis că la echipă este nevoie de o schimbare majoră pentru a se trece peste cele trei înfrângeri, din patru partide, suferite în sezonul 2017-2018.

În acest moment, echipa este pregătită de spaniolul Pau Campos Sunen, dar cei de la CSM şi-ar dori înlocuirea sa urgentă. Dacă în întrecerea internă lucrurile pot fi reparate pe parcurs, în Europa lucrurile nu mai stau la fel. Pe 7 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport, băieţii de la CSM vor disputa prima manşă a turului preliminar al Cupei EHF, contra celor de la Ska Minsk.

În întrecerea internă, CSM Bucureşti este pe locul 10 din 14 echipe, după ce în ultimele trei sezoane s-au clasat pe locul secund.

În cei 7 ani în care a pregătit-o pe HC Odorhei, Vlad Caba, 46 de ani, a reuşit să câştige cu echipa Cupa Challenge, iar în Liga Zimbrilor a terminat o dată pe locul secund şi de două ori pe locul 3.

sursă foto: csmbucuresti.ro