• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CSM București contestă vehement titlul câștigat luni seară de Dinamo. Oficialii cer rejucarea meciului, după ce dinamoviștii au jucat în ultimele secunde cu un om in plus.

Dinamo a primit trofeul de campioană după succesul la aruncările de departajare în faţa lui CSM Bucureşti, însă oficialii "tigrilor" au depus memoriu pentru nereguli de arbitraj şI vor rejucarea meciului al doilea.

"A fost o nebunie de final, greseli foarte foarte grave de arbitraj și noi de asta am și făcut azi un memoriu, dorind rejucarea partidei. Ne luăm după precedentul din Ungaria, în care, tot așa, o greșeala gravă de arbitraj spre final a dus la rejucarea unei partide" a declarat Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal de la CSM Bucureşti.

Cu 90 de secunde rămase, dinamovistul Mironescu a primit o eliminare de două minute. Gazdele au fost şi ele penalizate, cu o eliminare la bancă, după protestele lui Bogdan Vasiliu. CSM Bucureşti s-a apropiat la un gol în ultimele 35 de secunde, iar Dinamo a jucat apoi în efectiv complet.

"N-avea cum sa fie tot la fel, pentru că în momentul respectiv, când a intrat cel de-al șaptelea jucător, meciul trebuia oprit. Se dicta încă o eliminare în tabăra dinamovistă, rămâneau astfel în 4 jucători de câmp și portar, iar mingea revenea la noi, așa că nu avea cum să fie la fel" a mai spus Vasiliu.

Oficialul CSM Bucureşti crede că alb-roşiii sunt sprijiniţi de Federaţie, acolo unde vicepreşedinte este dinamovistul Daniel Georgescu. "Se știe și pasiunea domnului Georgescu pentrut Dinamo lucrurile nu pot sa fie echidistante și egale" a mai spus Vasiliu.

Dinamo a câştigat pentru al doilea an la rând titlul. Alb-roşiii şi-au adjudecat eventul pentru prima oară în istorie.