• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM București a câștigat la scor prima partidă din acest sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin. Condusă excelent din teren de Cristina Neagu, campioana României a câștigat la 12 goluri disputa cu RK Krim Mercator Ljubljana.

Autoare a 8 goluri în partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a partidei. Deși CSM s-a impus categoric, jucătoarea noastră a recunoscut că echipa bucureșteană mai are multe lucruri de pus la punct.

"Am pregătit foarte bine meciul. Ele nu şi-au folosit câteva titulare, dar mie îmi place să mă uit la echipa mea și să văd ce a mers bine și ce nu. Au fost foarte multe lucruri bune, dar mai avem și multe alte lucruri de pus la punct. Una peste alta sunt fericită și mulțumită că am debutat cu dreptul în fața fanilor noștri. Le mulțumesc și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare la sală. 

Fiecare meci va fi greu, dar important e să facem un pas în față la fiecare partidă și să nu ne uităm în fața cui evoluăm. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie să îndreptăm lucrurile mai puțin bune. O să fie foarte greu să câștigăm toate meciurile la peste 10 goluri diferență" a declarat Neagu la finalul partidei.

În următorul meci din grupă, CSM va întâlni echipa poloneză Vistal Gdynia, în deplasare, pe 11 octombrie, apoi va avea meci greu în campionat, la Brașov, împotriva Coronei.

"O să urmeze o perioadă grea și intensă pentru noi. O deplasare în Polonia și o deplasare foarte grea la Brașov apoi. Avem și câteva jucătoare accidentate, trebuie să ne recuperăm foarte bine, asta e cel mai important în momentul de față. Ne dorim să câștigăm și în Polonia și la Brașov" a mai declarat Neagu.