• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

"Nu e imposibil sa o bați pe Gyor, acasă!". Asta crede fostul președinte al Oltchimului, Ioan Gavrilescu, care le ține pumnii handbalistelor de la CSM București, în returul de vineri, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Gavrilescu nu se aștepta ca formația noastră să mai rateze victoria cu Gyor, după o primă repriză excelentă. Scorul a fost până la urmă 27-24 pentru Gyor. "La pauză, eram sigur că vor câștiga la 7-8 goluri, chiar am făcut un pronostic", a mărturisit fostul șef al Oltchimului, pentru Digi Sport.

Ioan Gavrilescu, cel care a condus Oltchimul 33 de ani ca președinte, s-a bucurat când CSM București a reușit să aducă trofeul Ligii Campionilor în România. Gavrilescu este însă convins că în acest sezon echipa lui Jakob Vestergaard va avea o misiune mult mai dificilă.

"Eu, ca om de handbal m-am bucurat pentru succesul CSM-ului. Pe undeva, mi-a alinat mie durerea că Oltchimul nu a reușit în atâția ani de Liga Campionilor, în 18 ediții, decât să ajungem o singură dată în finală."

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT