• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Campioanele Europei au trecut peste înfrângerea dureroasă cu Gyor (24-27) şi promit să-şi ia revanşa în returul din Ungaria.

"Noi mergem să ne batem. Trebuie să vedem unde am greşit şi să facem o victorie acolo pentru că avem nevoie de o victorie", a spus Oana Manea.

"De fiecare dată noi am jucat foarte bine în deplasare la ele. Am credinţa că vom lua puncte înapoi de la ele. Am eu sentimentul ăsta şi sper să nu mă înşel", a comentat şi Paula Ungureanu.

Deşi au nimerit într-o grupă infernală, româncele sunt convinse că vor ajunge şi sezonul acesta în Final Four.

"Ca să ajungi în top 4 trebuie să întâlneşti toate puterile, inclusiv Gyorul. Că s-a întâmplat în prima grupă, nu în a doua, este acelaşi lucru", a admis Cristina Vărzaru.

"Eu văd luminţa de la capătul tunelului. Nici nu mă gândesc că nu ne vom califica, nici măcar nu mi-a trecut vreodată asta prin minte", a recunoscut şi Linnea Torstenson.

Până la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti va disputa returul cu Gyor - vineri, de la ora 20:00, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1.