• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

În sala Rapid, handbalistii de la CSM București au câștigat duelul cu HC Dobrogea Sud din ultima etapă a turului Ligii Zimbrilor. Formația din Capitală s-a impus la 4 goluri diferență.

În prima repriză, oaspeții au fost o singură dată la conducere, însă în cele din urmă bucureșteni au intrat la cabine în avantaj. La pauză, gazdele conduceau cu 14-12, iar în partea secundă, constănțenii nu au reușit să se apropie la mai mult de un gol.

Bucureștenii s-au impus cu în final cu 28-24. Pentru HC Dobrogea a fost a doua înfrângere din acest sezon, însă echipa lui George Cirkovic încheie turul pe primul loc, cu 33 de puncte. Pe locul doi se află Dinamo, care s-a impus în ultima etapă în fața rivalilor de la Steaua, scor 22-19.