• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Aurelian Roşca, antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, a declarat că primul obiectiv al formaţiei sale este să obţină cele două puncte puse în joc, în partida de duminică cu FC Midtjylland (Danemarca), din Grupa C a Ligii Campionilor.

''Primul nostru obiectiv este să obţinem 2 puncte cu Midtjylland. În partida de duminică, fiecare gol o să fie foarte important. În continuare, vom vedea, luăm jocurile pas cu pas. Dar, mai întâi, vreau să îi facem fericiţi pe fanii care vor veni în tribunele Sălii Polivalente din Bucureşti'', a declarat tehnicianul la debutul conferinţei de presă.

În continuare, el a spus: ''Vom avea parte de un meci dinamic, de o partidă dificilă. Un lucru este clar, echipa care va juca mai exact va avea câştig de cauză. Nu avem emoţii. Noi ştim că experienţa este de partea noastră, adversarele sunt animate de elanul tinereţii. Dar, nu este suficient pentru ele. Am deplină încredere în jucătoarele mele, să nu uităm că ele au câştigat Liga Campionilor''.

La rândul său, Aurelia Brădeanu a spus jurnaliştilor: ''Vrem să prindem o zi formidabilă şi să învingem. Nu vom avea un meci uşor. Ştim că adversarele au valoare''.

Handbalista Oana Manea a ţinut să precizeze: ''Urmează să susţinem un meci foarte important. Dorim să obţinem cele 2 puncte. Formaţia care va greşi mai puţin va avea victoria de partea sa. Parcurgem o perioadă dificilă după Jocurile Olimpice de vară. Nu am avut vacanţă, oboseala s-a acumulat, dar noi trebuie să ne adaptăm la acest program''.

Partida CSM Bucureşti - Midtjylland se va desfăşura duminică, 20 noiembrie, ora 20:00, la Sala Polivalentă ''Ioan Kunst Ghermănescu'' din Bucureșți. Întâlnirea va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

AGERPRES