• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Bucureşti mai are şanse de calificare în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor. Dacă nu scot măcar un punct în etapa viitoare la Rostov Don, campioanele europei trebuie să învingă pe Mitdjland în ultima rundă la mai mult de 3 goluri, cu condiţia ca danezele să piardă în etapa viitoare, cu Gyor. Jakob Vestergaard trebuie să îmbunătăţească din mers jocul echipei.

"Sunt aşteptări mari, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Dacă jucăm ca în a doua repriză de azi nu vom câştiga", a recunoscut Vestergaard.

"Toată lumea e tristă că am pierdut, dar tot credem că ne putem califica în faza a doua. Avem o echipă bună şi sezonul acesta şi sper să reuşim", a adăugat Mehmedovic.

Chiar şi marea rivală, Gyor, pe care CSM-ul a învins-o în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, îşi doreşte ca româncele să se califice.

"Sper ca şi CSM Bucureşti să meargă mai departe în faza următoare, pentru că asta ar însemna că avem 4 puncte", a admis Ambros Martin.

Următorul meci al CSM-ului în ligă este în deplasare cu Rostov-Don, în direct la Digi Sport, pe 11 noiembrie.