• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

De ziua Cristinei Neagu, handbalistele de la CSM Bucureşti au făcut scor cu Buducnost. Româncele au câştigat la o diferenţă de nouă goluri meciul test de la Vardar Trophy.

CSM Bucuresti a terminat pe locul 3 turneul internațional disputat în Macedonia, la Skopje. În meciul pentru un loc pe podium, campioana României nu i-a dat nicio șansă lui Buducnost.

Cristina Neagu a fost sărbătorita zilei. A împlinit 29 de ani și a primit un buchet de flori înaintea disputei cu fosta sa echipă. CSM a defilat pe parchet. A condus cu 16-10 la pauză și a continuat să înscrie din toate pozitiile și în repriza secundă.

Bucureștencele s-au impus cu 31-22 și au cucerit bronzul competiției. CSM a terminat Vardar Trophy cu două victorii și o înfrângere. Campioana Europei de anul trecut a cedat doar cu Rostov Don.