• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti a pierdut pentru a treia oară în grupa C a Ligii Campionilor după ce a condus la pauză. Antrenorul Jakob Vestergaard a evidenţiat şi alte lacune în jocul echipei sale în afara diferenţei de nivel arătată de campioanele Europei în cele două reprize.

"Ştiam că trebuie să fim solizi în apărare şi să fim atenţi la jucătoarele Gyor-ului de 9 metri, Mork şi Amorim, lucru pe care l-am făcut în prima repriză, dar nu şi în caea de-a doua. Când nu dai randament nici în apărare nici în atac e evident că nu ai cum să câştigi", a tunat Vestergaard.

"Nu am jucat bine în repriza a doua pe apărare, aşa cum am făcut-o în prima parte, asta ne-a costat", a adăugat Majda Mehmedovic.

Gyor, liderul grupei şi finalista competiţiei de anul trecut, a profitat din plin de slăbiciunea CSM-ului.

"Am avut câteva probleme în ultimele meciuri, dar e o plăcere să joci în această echipă, ne înţelegem foarte bine, nu renunţăm niciodată la luptă şi vedeţi că reuşim să întoarcem rezultatul în repriza a doua", a spus Nycke Groot.

Deja calificată, Gyor o poate ajuta pe CSM, în lupta pentru calificarea în grupele principale, dacă învinge în cele două meciuri rămase de disputat, cu Midtjylland în deplasare şi cu Rostov-Don pe teren propriu.