• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Tenis, New Haven: Ana Bogdan - Kirsten Flipkens (azi, 19:00, Digi Sport 2)

Campion mondial şi vicecampion olimpic cu naţionala feminină a Franţei, Olivier Krumbholz o vede pe CSM Bucureşti în elita Europei şi în acest sezon. Krumbholz are şi o jucătoare preferată din lotul deţinătoarei Ligii Campionilor.

"Aveţi o şcoală excelentă de handbal feminin. Fetele de aici sunt foarte bune. Au o echipă foarte puternică. Cred că Isabelle Gullden este o jucătoare excepţională. Toate jucătoarele de aici sunt bune, dar cred că Gullden este un pic peste restul", a spus francezul.

Krumbholz a revenit în ianuarie 2016 la naţionala de handbal feminin a Franţei, pe care a mai pregătit-o timp de 15 ani, între 1998 şi 2013. Antrenorul în vârstă de 58 de ani a cucerit un titlu mondial cu Franţa, cu care a mai fost vicecampion olimpic şi triplu vicecampion mondial.

CSM Bucureşti debutează astăzi în grupele Ligii Campionilor, contra lui Rostov-Don, în direct la Digi Sport 1 de la ora 18:00.