• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Carmen Martin e convinsă că apărarea lui CSM Bucureşti este cea care trebuie să facă diferenţa în semifinala Ligii Campionilor, cu Vardar Skopje, de la Budapesta.

"Va fi un meci foarte dificil, ăsta este singurul lucru la care mă pot gândi acum înainte de a începe. Nu ştiu dacă vor avea o ambiţie în plus de a câştiga pentru că au pierdut anul trecut în faţa noastră, însă sunt sigură că adversarele vor face totul pentru a câştiga pentru că, până acum, nu au reuşit să se califice în finala Ligii Campionilor. Vor încerca să facă un meci mare cu noi. Vardar are marcatoare foarte bune, aşa că apărarea noastră trebuie să fie la înălţime. Dar în orice meci apărarea este foarte importantă, nu contează numele adversarului pe care îl ai în faţă", a spus extrema dreaptă a campioanei Europei.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

Handbalista din Spania anticipează meciuri echilibrate la Final Four-ul din capitala Ungariei.

"Nu cred că vreo echipă este favorită la câştigarea trofeului. Dacă ar fi să aleg, aş alege echipa mea, CSM Bucureşti. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte eventualul adversar din finala Ligii Campionilor. Mi-ar plăcea însă foarte mult să ajungem în finală şi să o câştigăm", a mai declarat Martin, care va părăsi la finalul sezonului pe CSM Bucureşti. Va ajunge în Franţa, la Nice, alături de Linnea Torstensson.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Şi Gnosiane Niombla e optimistă înaintea reeditării semifinalei cu Vardar, de anul trecut.

"Ne aşteptăm la o mare victorie în meciul de mâine. Nu este important la ce scor sau în ce mod o vom obţine, însă vreau să jucăm finala şi să o câştigăm. Vardar este o echipă puternică şi ne poate pune probleme, însă şi noi avem în lot jucătoare valoroase. Suntem echipa care anul trecut a câştigat trofeul şi vom face totul pentru a ne apăra titlul", a afimat franţuzoaica.

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT