• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

România - Spania 19-17. Bucuria tricolorelor a fost una fără margini. A fost atât de mare încât două dintre eroinele noastre au făcut spectacol în timpul unui interviu al televiziunii BeIn Sport.

Doi reporteri speciali se aflau în direct, în timp ce Mădălina Zamfirescu (22 de ani) și Cristina Laslo (21 de ani) au început să danseze în spatele lor, spre deliciul celor aflați în studioul televiziunii.

Româncele au apărut de mai multe ori în cadru, arătând niște scheme de dans care au făcut cu siguranță înconjurul lumii. Conducătorul de joc și interul stânga au râs cu poftă, arătând astfel cât de important a fost succesul contra ibericelor. 

Cu o Neagu în formă maximă, autoare a 8 goluri şi cu Dumanska excelentă între buturi, tricolorele au făcut o partidă perfectă, cel puţin pe faza defensivă, astfel că ultimele două partide au o miză doar în vederea ocupării unui loc cât mai bun în grupă.

Singura echipă neînvinsă în Grupa A, România are şansa primului loc şi încrucişarea cu un adversar teoretic mai slab (locul 4 din grupa B). În acest moment acel loc e ocupat de naţionala Ungariei.

România, Rusia şi Norvegia sunt în acest moment singurele formaţii cu victorii pe linie la Mondialul de handbal.