• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fetele de la CSM Bucureşti au fost aşteptate cu flori la sosirea de la turneul Final Four, de la Budapesta. Pentru campioana Europei de anul trecut, medalia de bronz cucerită în această ediţie de Champions League nu este un eşec.

”Desigur, suntem puţin dezamăgite după meciul din semifinală, voiam mai mult, voiam să ne apărăm trofeul, dar medalie de bronz este o performanţă”, a spus Jelena Grubisic.

Peste eșecul din semifinale a trecut și Alin Petrache, președintele clubului CSM București.

”Mergem mai departe, e un nou proiect, e început de drum, vom uita tot si sper ca din iulie când pornim cu noua echipă, pentru că ați văzut că avem achiziții foarte bune, să ne pregătim și sper la anul să jucăm finala mare”, a replicat și Petrache. De altfel, Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal, a spus că obiectivul din sezonul viitor va fi câștigarea Champions League.

Cristina Neagu este cap de afiş din lista de jucătoare de top care au semnat deja contracte să vină în vară la CSM. Şi pe banca tehnică va apărea un nume nou. Helle Thomsen vine în locul lui Per Johansson, care şi-a încheiat colaborarea de aproape o lună şi jumătate cu tigroaicele. 

”Pentru mine şi pentru fete, este un mare succes. Toată experienţa, ultimele şase săptămâni şi în special ultimele două zile, au fost cele mai frumoase două luni din cariera mea.

Am întâlnit mulţi oameni minunaţi, jucătoare extraordinare şi o atmosferă incredibilă”, a spus Per Johansson, antrenorul care a dus pe CSM până pe locul trei în Europa.

Daneza Helle Thomsen a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM București, dar va pregăti în paralel şi naţionala Olandei.