• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa de handbal feminin a celor de la CSM Bucureşti continuă parcursul perfect din Liga Națională. ÎN DIRECT la Digi Sport, ”tigroaicele” s-au impus pe terenul Coronei Braşov, echipă care avea maximum de puncte înaintea acestei runde.

Campioanele României au câștigat fără emoții, mai ales că au instaurat domnia încă din prima repriză, în care gazdele au marcat prima oară abia în minutul 8! A fost 14-9 la pauză pentru echipa pregătită de Helle Thomsen, una care va fi cu greu de învins și în actualul sezon.

Sportivele din Bucureşti au continuat evoluţia bună şi în repriza secundă şi s-au impus, într-un final, cu 33-22. Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu nouă reuşite, în timp ce Iulia Curea a înscris de opt ori, la fel ca Eliza Buceschi, de la Corona.

”Cred că Brașovul are o echipă foarte bună și asta s-a văzut la început când a fost greu, dar am văzut că avem o defensivă excelentă, coordonată foarte bine de Paula, care a apărat foarte bine”, a spus Helle Thomsen, antrenorul celor de la CSM București.

Paula Ungureanu, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, a identificat câștigul CSM-ului după acest rezultat:

”Noi ne bucurăm de faptul că reușim să ne menținem suflul și să câștigăm”.

În schimb, Costică Buceschi, antrenorul Coronei, crede că diferența de pe tabelă nu este și cea reală, dar pune înfrângerea pe seama erorilor liniei de 9 metri.

”Cred că se putea un meci mai strâns, dar, atât timp cât linia de 9 metri de la noi a fost aproape inexistentă, n-avem ce să mai zicem. În plus, n-am reușit să dăm goluri de afară, așa că a fost ușor pentru ele să-și facă această diferență”, a replicat Bucescu.

După cinci etape, CSM Bucureşti are maximum de puncte, la fel ca SCM Craiova, în timp ce Corona a suferit primul eşec stagional.