• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Victorie clară pentru Corona Brașov, la meciul care a marcat revenirea celebrei Mariana Tîrcă pe banca formației ardelene, la un meci pe teren propriu. Oaspetele de la Danubius Galați au condus de două ori, 2-1 în minutul 5 și 3-2 în minutul 8. 

Echilibrul s-a rupt în minutul 12, iar la pauză, Corona - Danubius a fost 16-10. Cea mai activă jucătoare din formația pregătită de Valeriu Costea a fost pivotul Mădălina Conache, care a obținut trei aruncări de la şapte metri și a înscris de trei ori.

Corona s-a impus însă fără emoţii, 30-23. Pentru gazde, cele mai multe goluri, șase, le-a reușit Dana Pricopi, care s-a aflat doar 30 de minute pe parchet.

După două runde din Liga Naţională, Corona Brașov a adunat şase puncte, iar Danubius Galați are -1, ca urmare a folosirii unei jucătoare suspendate la meciul cu CSM Bucureşti, din prima etapă.