• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cristina Neagu a refuzat la începutul acestei săptămâni două oferte din România, de la CSM București și HCM Baia Mare, alegând să-și prelungească pentru încă un sezon contractul cu Buducnost Podgorica, campioana continentală a cluburilor. Ea a explicat de ce la luat această decizie.

Într-un interviu publicat pe handball-planet.com, Cristina, aleasă jucătoarea anului, cea mai bună jucătoare de la Campionatul Mondial și cea mai bună jucătoare din România, a spus: “Am ales să rămân la Buducnost pentru că aici mă simt cel mai bine. Cred cu adevărat în puterea acestei echipe și în posibilitățile de a face performanță. Am luat această decizie și cred că e cea mai bună pentru mine. Sunt foarte fericită să rămân încă un sezon, mai ales că vom păstra echipa din acest an, ceea ce va fi un avantaj pentru noi în sezonul viitor.”

Cristina, care are 27 de ani, a vorbit și despre momentul retragerii și obiectivele sale pe termen lung: “Pur și simplu mă bucur să joc handbal. Vreau să mă bucur de asta. Am avut o mulțime de probleme fizice și nu știu câți ani o să mai pot juca. Așa că încerc să mă bucur și să rămân sănătoasă cât de mult se poate.”