• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Corona Brașov - CSM București 22-33. Cristina Neagu (29 de ani) a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, cu nouă goluri marcate, astfel că după meci a fost asaltată pentru autografe și fotografii.

Vedeta campioanei n-a refuzat pe nimeni, ba chiar a fost bucuroasă și mândră de faptul că are parte de un astfel de statut. 

”Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”, a postat Neagu, pe contul ei de pe social media.

De când a venit la CSM București, Neagu a făcut spectacol în fiecare meci, indiferent de competiție. Mai în glumă, mai în serios, Bogdan Vasiliu, unul dintre conducătorii clubului i-a făcut cel mai frumos compliment din punct de vedere sportiv. 

"Neagu a avut un impact imens, de asta am dorit-o enorm şi în echipă. Este o jucătoare exponenţială, nu de pomană a fost de trei ori numărul 1 mondial.

Se vede clar valoarea ei, chiar glumeam şi spuneam că ne-ar fi utilă şi în echipa de băieţi. Ne bucurăm enorm că a venit, pentru că este o jucătoare extraordinară", a spus Vasiliu, după victoria CSM-ului, în Liga Campionilor, pe terenul celor de la Vistal Gdynia, 34-23.