• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristina Neagu se pregăteşte intens pentru debutul în Liga Campionilor. Cea mai bună jucătoare a lumii recunoaşte însă că echipa sa, Buducnost, e în reconstrucţie. Obiectivele s-au schimbat în acest sezon. Sâmbătă, în premieră la Digi Sport, campioana Muntenegrului întâlneşte pe teren propriu campioana Franţei, Metz.

"O să fie un sezon greu, poate cel mai greu de când sunt la echipă. Am pierdut multe jucătoare, nu prea avem întăriri decât în poartă. O jucătoare care e un mare plus pentru echipa. De când s-a inventat acest Final 4, Buducnost nu a lipsit de acolo, aşa că sper să facă parte şi anul acesta", a declarat Neagu.

CSM Bucureşti debutează în weekend în noul sezon european. Joacă împotriva rusoaicelor de la Rostov, în Sala Polivalentă din Capitală.

"Va fi presiune pe CSM. Nimeni nu mai priveşte CSM-ul ca pe o echipă bună care poate să producă o surpriză. E campioana Europei, trebuie să îşi asume acest rol, cu siguranţă va fi privită din acest punct de vedere la fiecare meci şi va fi multă presiune pe acest club în acest sezon. Eu cred că CSM are jucătoare extrem de valoroase şi experimentate şi pot face faţă presiunii", a mai spus cea mai valoroasă handbalistă a lumii în 2015.

Super-meciul dintre CSM Bucureşti şi Rostov va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, de la ora 18.00.

Embed: