• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, i-a mulţumit lui Buducnost Podgorica pentru cei patru ani petrecuţi în Muntenegru.

''Patru ani frumoşi în Muntenegru, patru ani în care am jucat două finale de Liga Campionilor şi am câştigat o dată trofeul. Mulţumesc tuturor celor din club, antrenorilor şi jucătoarelor, şi nu în ultimul rând fanilor!'', a scris pe o reţeaua de socializare Neagu, care va juca din sezonul viitor pentru CSM Bucureşti.

Ultimul meci jucat de Neagu pentru Buducnost a fost finala mică a Ligii Campionilor, pierdută duminică, la Budapesta, cu 26-20, chiar împotriva lui CSM Bucureşti.

Neagu (28 de ani) a izbucnit în lacrimi la finalul acelei partide, ultima în tricoul lui Buducnost, unde a ajuns în 2013, după desfiinţarea lui Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Buducnost se va despărţi şi de alte vedete din lot şi va intra într-un proces de reconstrucţie.

O piesă importantă va fi în această strategie Cristina Laslo (''U'' Cluj), care a semnat un contract pe trei ani cu clubul muntenegrean.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT