• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

În mare formă la revenirea în România, Cristina Neagu a fost de neoprit la primul meci pentru CSM București în Liga Campionilor.

Cu 8 goluri, Neagu a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu Krim Ljubljana, câștigată fără emoții de campioana României, scor 30-18. Cristina a participat însă și la golul serii din Sala Polivalentă, unul care a ridicat tribunele în picioare.

Neagu și Gullden au destabilizat apărarea celor de la Krim, demonstrând că fetele lui Helle Thomsen se pot lupta cu adevărat pentru cucerirea Ligii Campionilor, trofeu pe care l-au câștigat în urmă cu un an.

Desemnată de 3 ori cea mai bună jucătoare de handbal din lume, în 2010, 2015 și 2017, Cristina Neagu poate fi elementul-cheie pentru CSM în atingerea obiectivului propus.

CSM Bucureşti va juca următorul meci din grupa A în deplasare, pe terenul lui Vistal Gdynia. Partida din Polonia va fi în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 21:00. Cele mai importante faze video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

VIDEO REZUMAT: CSM - Krim 30-18