• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

CSM Bucureşti îşi va prezenta loturile pentru noul sezon cu ocazia unor meciuri de gală, programate la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 17 august.

La "Handball Fest 2017" sunt invitaţi băieţii de la FC Barcelona şi fetele de la Rostov Don.

Meciul dintre echipele feminine CSM Bucureşti şi Rostov Don, în care Cristina Neagu va juca pentru prima oară în tricoul "tigroaicelor", se va disputa de la ora 18.00, în timp ce partida dintre echipele masculine CSM Bucureşti şi FC Barcelona este programată de la ora 20.30.

Biletele pentru acest eveniment costă 30 de lei, la peluze, 50 de lei, la tribună, şi 120 de lei, la lojă, şi sunt deja disponibile prin reţeaua Eventim.

FC Barcelona este cea mai de succes echipă de handbal masculin din Europa, cu nouă trofee în Liga Campionilor. Antrenorul catalanilor este Xavier Pascual, actualul antrenor al echipei naţionale a României.

Rostov-Don a câştigat în acest an Cupa EHF şi campionatul Rusiei. În lot se află mai multe jucătoare care au evoluat la echipe din România, printre care şi fostele jucătoare ale celor de la CSM Bucureşti, Ana Paula Rodrigues şi Mayssa Pessoa.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT