• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Handbalistele de la CSM Bucureşti şi Midtjylland au susţinut ultimul antrenament înaintea disputei directe din Champions League.

Danezele au fost extrem de relaxate pe parchetul din Sala Polivalentă. Jucătoare de bază în tabăra adversă, Eliza Buceschi ştie că echipa sa va avea o misiune dificilă în deplasarea cu deţinătoarea trofeului.

”Am văzut cu toții ca CSM joacă alt handbal de când s-a schimbat antrenorul plus că au și avantajul terenului propriu, dar noi ne așteptam la asta, ne-am pregătit pentru asta, însă eu cred că în partida de mâine ele pleacă cu prima șansă”, Eliza Buceschi.

”Încă există presiune pentru că trebuie să câștigăm. Jucăm acasă și vrem să câștigăm, să le arătăm fanilor că suntem pregătite să luăm aceste puncte”, a spus și Carmen Martin.

La antrenament, CSM a avut un oaspete surpriză - Cristina Neagu a fost prezentă în tribune şi s-a salutat cu coechipierele de la echipa naţională.

”Eu cred că întotdeauna Midtjylland a fost un adversar complicat, au jucat foarte bine acasă, au câștigat toate meciurile de acasă, cred că au patru puncte în momentul de față, va fi un meci frumos mâine și cred un meci foarte greu pentru CSM”, a spus Cristina Neagu.

În tur, Midtjylland s-a impus cu 24 - 21. CSM Bucureşti îşi poate lua revanşa în ultimul meci din grupa C, transmis astăzi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.