• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Veşti proaste pentru selecţionerul Martin Ambros! Cristina Neagu a suferit o entorsă chiar la primul antrenament al tricolorelor de la Cluj şi ar putea rata participarea la Trofeul Carpaţi, ultimul test de verificare înaintea Campionatului European din Suedia. La venirea la lot, handbalista lui Buducnost acuzase şi probleme la umăr.

"Nu mă simt prea bine. Ieri am făcut primul antrenament cu echipa şi am făcut entorsă. Nu pare să fie foarte grav, dar voi lipsi de la antrenament câteva zile. Nu ştiu dacă pot juca în weekend. Fac tot ce ţine de mine să mă pot recupera, e greu...Şi dacă mă recuperez, e foarte greu că nu am antrenamente în picioare", a spus Cristina Neagu.

Dacă Olanda va veni la Cluj cu echipa a doua, Ungaria, echipa pregătită de fostul antrenor al lui CSM Bucureşti, Kim Rasmussen, va miza pe vedete, pregătind și ea turneul final din Suedia.

"Este un turneu bun pentru pregătirea Campionatului European. Sunt foarte mulţumit de activitatea jucătoarelor, a echipei. Sunt foarte entuziasmat, nu pot să dorm nopţile de emoţii", a comentat şi Martin Ambros.

La Campionatul European din Suedia, ce va începe în 4 decembrie, România va juca în aceeași grupă cu Norvegia, Rusia și Croația.