• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oana Manea e convinsă că meciul cu Vardar Skopje, din semifinalele Ligii Campionilor, va fi mult mai greu pentru CSM Bucureşti decât cel de anul trecut, câştigat cu 27-21 de campioana României în aceeaşi fază a competiţiei.

"Anul trecut am fost foarte degajate, nu am avut niciun pic de presiune, toată lumea ne lua drept outsidere şi toţi voiau să pice cu noi, dar până la urmă le-am încurcat planurile şi am câştigat. Anul acesta însă presiunea este pe noi pentru că suntem deţinătoarea trofeului. Dar eu vreau să ne degajăm un pic de presiunea asta. Fiecare dintre noi are o ambiţie şi o dorinţă foarte mare şi, dacă punem asta în teren, atunci vom face un meci bun cu Vardar. Cu siguranţă va fi un meci mult mai greu decât anul trecut pentru că Vardar va dori să îşi ia o revanşă. Însă eu mizez mult pe fete, le-am vizionat foarte mult pe adversare, fiecare avem câte o mapă cu ele. Dacă fiecare ştie pe teren ce are de făcut e imposibil să nu ne iasă meciul. Noi punem foarte mare accent pe apărare. Ne dorim să ne apărăm agresiv pentru că ele practică un joc destul de individual", a spus pivotul român.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

"Vardar Skopje nu are numai o jucătoare bună. Noi ne-am gândit la Penezic şi Lacrabere, însă toate adversarele sunt bune. Totul depinde de noi, de felul cum ne prezentăm. Important e ca fiecare să ştie ce are de făcut", a mai declarat Manea.

Oana Manea asigură că toate coechipierele sale îşi doresc reeditarea performanţei de anul trecut.

"Prima dată ne gândim la meciul cu Vardar, pentru că e important să luăm lucrurile pas cu pas. Nu vreau să dau un pronostic, eu am foarte mare încredere în colegele mele, fiecare îşi doreşte să câştige încă o dată cupa. Nu contează că sunt căpitan, toate suntem egale, fiecare are de câştigat dacă vom câştiga trofeul", a precizat românca.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.