• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Victorie dramatică pentru Dinamo în primul meci al finalei Ligii Naţionale, cu CSM Bucureşti. ÎN DIRECT la Digi Sport, Dinamo s-a impus cu 24-23 în fața celor de la CSM București.

În Ştefan cel Mare, alb-roşiii au reuşit să conducă la diferenta de trei goluri în prima repriză (8-5), dar au intrat la pauză cu avantaj minim, 13-12. În actul secund, CSM a avut două goluri avans pentru scurt timp, iar jocul a rămas echilibrat până la final.

"Tigrii" au avut şansa victoriei cu zece secunde rămase - au ratat insa, iar Dinamo a reuşit să se impună în ultima secundă, prin golul lui Asoltanei, contestat de oaspeţi.

"Un meci tensionat, trăit la intensitate ridicată, dar este un lucru bun. Trebuie să fim bucuroși pentru câștigarea acestui meci, chiar dacă a fost obținută la final, cu o lovitură de excepție" a declarat la final antrenorul învingătorilor, Eliodor Voica.

"Ne așteptam să fie un meci foarte greu în această searăm, dar pare că a depășit toate așteptările. Noi ne-am făcut meciul greu pentru că am primit multe goluri foarte ușor și ne-am chinuit pe faza de atac" a adăugat Andrei Savenco, jucătorul celor de la Dinamo.

Meciul al doilea al finalei Ligii Naţionale, în care gazdă va fi CSM Bucureşti, se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, de la ora 18:00.