• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo are șansa să obțină al doilea titlu consecutiv! Miercuri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, roș-albii o întâlnesc în Sala Dinamo pe CSM București, în primul meci al finalei Ligii Naționale la handbal masculin.

Roș-albii au cucerit recent Cupa României, în Final Four-ul de la Ploiești, după ce le-a învins pe CSM București, iar apoi pe Dobrogea Sud.

În semifinale, Dinamo a eliminat-o în trei meciuri pe Dobrogea Sud, CSM București reușind să treacă de Potaissa Turda.

CSM București are șansa revanșei, cele două echipe întâlnindu-se în finala Ligii Naționale și în 2016. Atunci, Dinamo a luat titlul după o pauză de 11 ani: în meciul decisiv, roș-albii au învins-o pe CSM cu 25-23, calificându-se în Liga Campionilor.

Dinamoviștii așteaptă o sală plină miercuri seara, Peluza Cătălin Hîldan urmând să fie și ea alături de oamenii lui Eliodor Voica.

Meciul al doilea este programat în Sala Rapid pe 5 iunie, de la ora 18:00, tot ÎN DIRECT la Digi Sport. Dacă va mai fi cazul, partida decisivă se va disputa în Sala Dinamo, pe 8 iunie, tot de la ora 18:00.