• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Dinamo nu a avut un meci uşor la debutul în noul sezon al Ligii Naţionale Masculine de Handbal. Campioana en-titre a învins, pe teren propriu, CSM Satu Mare, scor 34-27, echipă care a ajuns în primul eşalon graţie unei invitaţii din partea Federaţiei Române de Handbal.

Bucureştenii au început bine şi s-au distanţat rapid pe tabelă, scor 9-4. Oaspeţii au ţinut însă aproape şi au intrat la pauză cu un deficit de două goluri, 17-19.

Munea a egalat la 19 şi oaspeţii chiar au reuşit să preia conducerea pe tabelă în repriza secundă. Experienţa si valoarea handbaliştilor de la Dinamo şi-a spus însă cuvântul. Bucureştenii au preluat controlul şi au câştigat, în final, cu 34-27.

"A fost un meci dificil, poate am tratat şi noi meciul mai superficial, cu o echipa nou-promovată", a spus Ionuț Irimuș, portarul lui Dinamo, completat de tehnicianul roș-albilor, Eliodor Voica: "Mai sunt foarte multe sincope în jocul nostru, în fazele de atac, dar speram să le rezolvăm cât mai repede".

Tot în cadrul primei etape a Ligii Naţionale masculine, Dunărea Călăraşi va primi vizita lui CSM Bucureşti, miercuri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2.