• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre Steaua și Dinamo poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 3 și AICI de către abonații RCS&RDS

Duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Dinamo și Steaua se întâlnesc într-un derby extrem de interesant, la Chiajna.

Dacă roș-albaștrii vor avea galerie, iar ultrașii de la Peluza Sud și-au anunțat prezența la derby-ul cu roș-albii de la handbal, cei de la Dinamo nu vor fi încurajați de fanii care au făcut spectacol la meciurile din Liga Campionilor.

Dinamoviștii au vrut 200 de bilete pentru marele derby, însă au fost refuzați, asta deoarece sala din Chiajna în care se va disputa meciul are o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri.

Steliștii le-au oferit 60 de bilete "câinilor", care erau obligați să se prezinte și cu buletinul înaintea partidei, riscul unor incidente între ultrași fiind unul destul de mare. În cele din urmă, dinamoviștii au hotărât să nu mai facă deplasarea, astfel că doar echipa gazdă va avea o galerie organizată.

Dinamo este pe locul 2 în Liga Națională, la egalitate cu liderul Potaissa turda, în timp ce Steaua ocupă poziția a treia, diferența între cele două rivale fiind de 2 puncte.