• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo va întâlni, în deplasare, Motor Zaporoje, sâmbătă, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1. Handbaliştii lui Eliodor Voica sunt obligaţi să câştige pentru a mai spera la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor.

La doar trei zile după ce au câştigat derby-ul de tradiţie cu Steaua, în Liga Naţională, dinamoviştii vor întâlni, în deplasare, Motor Zaporoje, în grupa D a Champions League. În tur, campioana României s-a impus cu 35-31 în faţa echipei din Ucraina, una dintre contracandidatele la calificare.

"Suntem multumiți! Noi plecăm la Harkov cu gânduri mari și am mare încredere că o să câștigăm acolo", este optimist portarul Ionuț Irimuș, invitat la emisiunea Campionii Digi Sport.

Dinamoviştii nu-şi mai permit paşi greşiţi în Europa. În cele 7 etape disputate până cum, campioana României a adunat 6 puncte, cu 3 mai puţine decât Motor Zaporoje, ocupanta locului 2.

"Noi avem un program mai ușor, avem Braga acasă, iar Beșiktaș și Zaporoje trebuie să se mai încurce undeva. Eu vreau să jucăm toate meciurile până la capăt și să adunăm cât mai multe puncte. Să dea Dumnezeu să ieșim din grupă", a spus Sebastian Bota, antrenorul secund al dinamoviștilor.

Meciul Motor Zaporoje- Dinamo va fi sâmbătă, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!