• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo şi-a propus să domine handbalul românesc şi la fete, după ce în stagiunea precedentă s-a impus în competiția masculină. Proiectul primei echipe feminine din cadrul clubului din Ştefan cel Mare este ambiţios.

Dinamo va juca în primul an în Divizia A, unde se va lupta pentru promovare cu Rapid. Echipa va fi condusă de pe margine de Nicoleta Alexandrescu, iar din teren de Ramona Farcău, jucătoare care a făcut istorie în tricoul lui Oltchim.

"Cu acest gând am venit, în primul rând să promovăm și apoi să începem să scriem istorie cu aceste fete minunate, tinere talente" a declarat Ramona Farcău. "Lupta se va da între cel puțin 3 echipe: Rapid, Buzău și Dinamo. Să sperăm că vom fi acolo" a adăugat Nicoleta Alexandrescu, antrenorul lui Dinamo.

Dinamo va avea un portar brazilian. Caroline Martins va călca astfel pe urmele Mayssei Pessoa, câştigătoare a Cupei Campionilor cu CSM Bucureşti.

"Am ales România pentru că aici este un campionat puternic. Ştiu asta după ce am discutat cu mai multe jucătoare brazilience, care mi-au vorbit frumos despre România" a declarat noul portar al lui Dinamo.