• Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 25 iunie - 1 iulie. Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova (luni, 26.06, ora 13:00, Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Sezon de vis pentru handbaliștii de la Dinamo care au câștigat, pe rând, Supercupa României, Cupa și titlul în Liga Zimbrilor. CSM București le-a dat mari emoții adversarilor, în finala campionatului, dar trofeul a ajuns în Ștefan cel Mare.

”Într-adevăr, e un an istoric. Nu s-a mai întâmplat niciodată să câștigăm, într-un an, toate trofeele.

Suntem foarte fericiți că am făcut istorie și sperăm ca la anul să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor și de ce nu, să trecem de grupe”, a comentat Marius Mocanu.

”Am câștigat toate cele 3 trofee puse în joc și suntem foarte bucuroși”, a completat Ionuț Irimuș.

Pentru al treilea an la rând, CSM București a pierdut finala. În 2015 a cedat în fața lui Minaur Baia Mare iar, sezonul trecut, visul a fost spulberat de Dinamo.

”Este dureros, este frustrant, da, dar o luăm de la capăt la anul și o să fie mai bine cu siguranță”, a admis Iulian Stamate.

De 51 de ani nu-și mai apărase Dinamo titlul în Liga Națională.