• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Sezon de vis pentru handbaliștii de la Dinamo care au câștigat, pe rând, Supercupa României, Cupa și titlul în Liga Zimbrilor. CSM București le-a dat mari emoții adversarilor, în finala campionatului, dar trofeul a ajuns în Ștefan cel Mare.

”Într-adevăr, e un an istoric. Nu s-a mai întâmplat niciodată să câștigăm, într-un an, toate trofeele.

Suntem foarte fericiți că am făcut istorie și sperăm ca la anul să facem o figură frumoasă în Liga Campionilor și de ce nu, să trecem de grupe”, a comentat Marius Mocanu.

”Am câștigat toate cele 3 trofee puse în joc și suntem foarte bucuroși”, a completat Ionuț Irimuș.

Pentru al treilea an la rând, CSM București a pierdut finala. În 2015 a cedat în fața lui Minaur Baia Mare iar, sezonul trecut, visul a fost spulberat de Dinamo.

”Este dureros, este frustrant, da, dar o luăm de la capăt la anul și o să fie mai bine cu siguranță”, a admis Iulian Stamate.

De 51 de ani nu-și mai apărase Dinamo titlul în Liga Națională.