• Turneul WTA de la Eastbourne - miercuri, 28.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (ora 12:30, Digi Sport 3) și Cîrstea - Konta (ora 16:30, Digi Sport 2) 
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Dunărea Brăila nu a putut fi învinsă nici de HC Zalău şi rămâne liderul Ligii Naţionale. Echipa lui Buceschi a primit un singur gol în ultimele 11 minute şi s-a impus cu 25-20.

Dunărea Brăila rămâne invincibilă în Liga Naţională şi după vizita Zalăului. Handbalistele antrenate de Costică Buceschi au decis meciul în ultimele zece minute.

În inferioritate, gazdele s-au distanţat la două goluri după a opta reuşită a Biancăi Tiron. Apoi, tânăra de 21 de ani a fost şi ea eliminată, însă Brăila a fost de netrecut deşi a avut doar patru sportive pe semicerc.

De nervi, Gheorghe Tadici nici nu a mai vorbit cu jucătoarele Zalăului la time-out. Elena Voicu a ajuns la 18 parade si a primit un singur gol în aproape 12 minute. După 25-20 cu HC Zalău, Dunărea Brăila are şase victorii din tot atâtea etape şi este singura echipă neînvinsă din campionat.

sursa foto: Facebook HC Dunărea Brăila

Embed: