• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Bucuresti a început cu o victorie de senzație noul sezon. Handbaliștii vicecampioanei au câștigat cu 34 la 28 meciul cu Dunărea Călăraşi.

CSM Bucuresti a câștigat derbyul primei etape din Liga Națională. Vicecampioana României s-a impus la diferență de 6 goluri pe terenul Dunării Călărași. Oaspeții au preluat inițiativa și nou-venitul Saurina a înscris de trei ori în primele 7 minute. Ignat a reușit să restabilească egalitatea pe finalul primei reprize, dar CSM a forțat și a intrat la pauză cu 17 la 15.

Handbaliștii din capitală au rămas la conducere și chiar s-au distanțat la cinci goluri, în partea secundă. Saurina a ajuns la 13 reușite iar Humet a închis tabela cu o execuție impresionantă.

Handbaliștii din capitală susțin că deși au câștigat, au avut parte de un meci greu, în fața unui public extraordinar, care a ajutat jocul adversarilor în momentele-cheie. ”A fost un meci foarte dificil, s-a observat, dar și un meci frumos în acelasi timp, mă bucur că am putut câștiga aici, au un public extraordinar, i-au ajutat foarte mult în momentele grele, dar noi am avut puterea să trecem peste și asa am câștigat meciul”, a declarat Ionuţ Iancu de la CSM Bucureşti.

"Ne-am crezut prea puternici"

Florin Acatrinei susține că echipa lui s-a văzut destul de puternică, însă a fost trezită de acesată primă înfrângere. ”După o serie de amicale în care echipa a arătat mai bine ca în acest meci, se pare că ne-am crezut prea puternici. Bine că a venit acest duș rece la începutul campionatului”, a spus și Florin Acatrinei de la Dunărea Călăraşi.

S-a terminat 34 la 28 pentru CSM Bucuresti, care a inceput cu dreptul noul sezon.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI: