• Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Laura Siegemund, azi, nu mai devreme de 19:30, pe Digi Sport 2
  • Tenis, WTA Istanbul: Irina-Camelia Begu - Elise Mertens, azi, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 3

În direct la Digi Sport, Dunărea Călăraşi s-a calificat în Final four-ul Cupei Românei la handbal masculin, învingind-o pe Dinamo cu 32 la 29.

Gazdele au fost în avantaj pe parcursul primei reprize, când paradele portarului Vladimir Braznik şi lansările sale pe contra-atac au făcut diferenţa. În minutul 13, Dunărea conducea cu 5 goluri avans, 8-3. La pauză, Călăraşiul mai avea însă doar doar două goluri în plus: 15-13.

Dinamo a început în forţă partea a doua a meciului şi în minutul 38 a reuşit pentru prima dată să egaleze la 19, iar la jumătatea reprizei chiar să aibă avantaj de două goluri : 23-21. Ultimele 5 minute au aparţinut însă echipei antrenate de Aihan Omer, Dunărea Călaraşi, care s-a desprins pe tabelă şi a încheiat la o diferenţa de 3 goluri, 32-29, cu ultima reuşită spectaculoasă a lui Alin Şania, cel mai bun jucător al învingătorilor. Acesta a marcat 7 goluri, el şi portarul Braznik - ucraineanul a avut nu mai puţin de 15 parade - fiind remarcaţii partidei.

Pentru bucureşteni Vrankovici, Şandru şi Ragot au marcat fiecare câte 7 goluri, iar portarul Ionuţ Irimus a reuşit 12 parade.

Urmatorul sfert de finală la Digi Sport va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00: CSM Bucureşti întâlneşte HC Adrian Petrea Reşiţa.