• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 15:40: După o ședință de mai multe ore, Jakob Vestergaard a accept rezilierea contractului de comun acord. Noul tehnician, așa cum v-a informat Digi Sport în cursul zilei de duminică, va fi Aurelian Roșca.


Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București, este pe cale să schimbe antrenorul pentru a doua oară în acest an. După ultima înfrângere din Champions League, 25-33 la Gyor, demiterea lui Jakob Vestergaard este doar o chestiune de timp, iar conducerea a ales deja un înlocuitor.

După ce echipa a obținut o singură victorie în primele 4 meciuri în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, Vestergaard (41 de ani) nu mai are șanse să continue. A fost păsuit, în speranța că CSM va reuși să învingă la Gyor, dar ultima înfrângere i-a pecetluit soarta.

CSM București păstrează șanse să se califice în grupele principale (trebuie să nu piardă cu Rostov și să câștige contra lui Midtjylland), dar misiunea va fi lăsată pe mâna altui antrenor. 

Aurelian Roșca (48 de ani) este favoritul și a confirmat că este gata să preia banca tehnică a campioanei României și a Europei. E liber de contract, după despărțirea de HCM Baia Mare, din această vară.

Mai rămâne doar ca șefii clubului din Capitală să decidă, luni, modul în care contractul antrenorului danez va fi reziliat. Jakob Vestergaard l-a înlocuit pe Kim Rasmussen, care în singurul sezon în care a antrenat CSM-ul a câștigat Liga Campionilor, Liga Națională și Cupa României.

Vestergaard a fost prezentat la CSM București pe 30 mai 2016 și a semnat pe doi ani. În România a mai antrenat la Oltchim Rm. Vâlcea (2012-2013). La CSM Bucureşti a fost și director tehnic, între 2014 şi 2015, când antrenor era fostul său secund, Mette Klit.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a cucerit două Ligi ale Campionilor pe banca lui Viborg, în 2009 şi 2010.

3 milioane de euro este bugetul echipei de handbal la CSM București. Bugetul întregului club este de 9 milioane de euro.