• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Eliza Buceschi a semnat un contract cu Dunărea Brăila, unde va fi antrenată chiar de tatăl ei, Costică Buceschi, ambii urmând să plece peste două zile cu naţionala României la Campionatul European din Suedia.

Eliza Buceschi (23 de ani) a început actuala stagiune în Danemarca, la FC Midtjylland, unde nu s-a adaptat însă. A jucat cu formaţia daneză chiar în grupa în care s-a aflat şi CSM Bucureşti în Liga Campionilor, obţinând calificarea în faza următoare.

După încheierea partidelor din grupele preliminare ale Ligii Campionilor, handbalista care joacă pe postul de inter stânga a ajuns la un acord cu conducerea echipei daneze pentru o despărţire pe cale amiabilă, iar apoi s-a prezentat la reunirea echipei naţionale, cu care va participa la Campionatul European din Suedia.

La Dunărea Brăila, care ocupă locul secund în Liga Naţională după 10 etape, sportiva va fi antrenată chiar de tatăl ei, Costică Buceschi, acesta fiind şi secund la naţionala României.

Eliza Buceschi a mai evoluat în carieră la HCM Baia Mare, cu care a câştigat titlul naţional în 2014, la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Thuringer HC şi FC Midtjylland.

La echipa naţională a debutat în 2011 şi este medaliată cu bronz la CM din 2015.

În aceste zile, handbalista se află la Bucureşti cu echipa naţională, duminică fiind programată plecarea spre Suedia, la Campionatul European.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT