• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cu o seară înainte de meciul cu Vardar, Jelena Grubisic a acuzat o stare de vomă și a intrat imediat pe mâna staff-ului medical. Oficialii grupării bucureștene au crezut că este vorba despre un caz isolat, numai că în dimineața partidei și alte handbaliste au acuzat stări de rău.

Președintele celor de la CSM București, Bogdan Vasiliu, a confirmat, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii ”Săptămâna de Handbal”, realizată chiar în Sala ”Papp Laszlo Sportarena din Budapesta”, că nu toate elevele lui Per Johansson sunt în cea mai bună formă.

”Adevărat, Cristina Nan a acuzat stări de vomă. De fapt, totul a început de aseară, atunci când Gruba (n.r. - Jelena Grubisic) a acuzat stări de vomă. Am crezut că este un caz singular, numai că dimineață și Bella Gulden, dar și Nan s-au simțit rău.

Staff-ul medical a luptat din răsputeri pentru a le pune pe picioare. Sper ca adrenalina să le dea forța necesară pentru a juca acest meci deosebit de important!”, a spus Vasiliu, la Digi Sport.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.