• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Câteva dintre handbalistele lui CSM Bucureşti au suferit indigestii înaintea semifinalei Ligii Campionilor, cu Vardar Skopje, pierdută cu 38-33. Dezvăluirile incredibile au fost făcute de Cristina Vărzaru.

"Au existat nişte probleme. Probabil ceva nu le-a picat bine la masă, pentru că unele fete au avut ceva probleme cu stomacul. Dar nu ştiu dacă asta a fost o cauză. Nu vreau să găsesc scuze", a mai spus Vărzaru, care se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

Vărzaru a comparat semifinala Ligii Campionilor de anul trecut, dintre CSM Bucureşti şi Vardar, cu cea din acest an, însă cu rolurile inversate.

"A fost semifinala de anul trecut, dar, din păcate, în direcţia în care nu ne doream. Noi am fost cele care am avut o zi slabă, nu ne-a funcţionat nimic, nici apărarea, nici atacul. Am început cu nişte mingi pierdute aiurea, iar în apărare nu am contat nici măcar o dată. Şi uite aşa s-a scris istoria. Poţi să spui că este o cădere fizică atunci când începi bine şi apoi nu mai exişti. Dar noi nu am existat pe teren de la începutul meciului. Pur şi simplu am început prost şi am continuat prost tot meciul. Nu a existat un punct bun. Nu ne-a ieşit nimic", a declarat handbalista campioanei Europei de anul trecut.

Finala mică a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti - Buducnost, va fi în direct la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 16.15. Cele mai importante momente vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT