• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 21-24 (10-9), în cea de-a doua partidă din grupa C a competiţiei.

Marcatoarele echipei CSM Bucureşti au fost Martin 5 goluri, Gullden 4, Niombla 4, Torstensson 3, Lobach 2, Bazaliu 1, Manea 1, Mehmedovici 1, iar pentru gazde s-au remarcat Jorgensen şi Jensen, ambele cu câte 5 reuşite.

La FC Midtjylland a jucat şi internaţionala tricoloră Eliza Buceschi, autoare a trei goluri.

Tot sâmbătă, în primul meci al zilei, Rostov Don – Gyor ETO, scor 27-28.

În meciul de debut, campioana României a învins, pe teren propriu, formaţia rusă Rostov Don, cu scorul de 24-21 (12-10), astfel că rămâne cu 2 puncte în clasament, iar Gyor are 4, în timp ce FC Midtjylland are 2, iar Rostov 0 puncte.

Următoarele partide ale grupei C sunt programate astfel: CSM Bucureşti – Gyor (28 octombrie), Rostov - FC Midtjylland (29 octombrie), Gyor – CSM Bucureşti (4 noiembrie), FC Midtjylland – Rostov (6 noiembrie), Rostov – CSM Bucureşti (11 noiembrie), FC Midtjylland – Gyor (12 noiembrie), Gyor – Rostov (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti - FC Midtjylland (20 noiembrie).

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, în care se va juca pentru sferturile de finală, iar ulterior pentru Turneul Final Four de la Budapesta, programat în 6-7 mai 2017.

În 2016, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor în premieră pentru o echipă din România, fiind condusă atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior naţionala Ungariei.

CSM Bucureşti a fost preluată în această vară tot de un danez, Jakob Vestergaard, cel care a mai activat la campioana României din postura de director tehnic.

Sursa foto: contul de Facebook CSM Bucureşti Oficial