• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Sâmbătă seară, la finalul meciului dintre CSM București și SCM Craiova, Aurelia Brădeanu și-a anunțat retragerea din handbal. În vârstă de 38 de ani, interul stânga al naționalei și al fostei campioane a Europei mai avea un an de contract, dar a decis să pună punct unei cariere impresionante.

Jucătoarea de la CSM Bucureşti, care a împlinit 38 de ani la începutul lunii, a anunţat că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie.

"Cu foarte mari emoții, sincer, pentru că eu am spus apropiaților și oamenilor de la echipă că este pentru mine ultimul turneu, numai că nimeni nu m-a crezut. M-am hotărât pentru că îmi doresc foarte mult să îmi petrec partea următoare din viață mai mult cu familia și să-mi acopăr lipsurile pe care le-am pierdut", a declarat Aurelia Brădeanu.

Retrasă la finalul lui 2016 din echipa naţională, pentru care a jucat la 17 turnee finale, Brădeanu are în palmares argintul şi bronzul mondial, dar şi bronzul european. De asemenea, a cucerit 7 titluri şi 7 Cupe ale României - câte două alături de tigroaice, 7 titluri şi 7 Cupe ale Ungariei.

"Este greu, pentru că mă despart de handbal, dar sunt fericită. Decizia este defintivă", a mai spus fosta internațională.

Pe lângă câştigarea Ligii Campionilor alături de CSM, Brădeanu a mai jucat încă o finală de Ligă, în 2009, cu Gyor. De asemenea, a disputat finala Cupei Cupelor, cu Oltchim, în 2002, şi finala Cupei EHF, cu Gyor, în 2005.