• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Bucureşti a câştigat din nou Cupa României. ”Tigroaicele” s-au impus fără emoţii în finala de sâmbătă, de la Ploiești, cu SCM Craiova, scor 33-21.

Echipa pregătită de Per Johansson, care a terminat pe locul trei Final Four-ul de la Budapesta, din Champions League, a dominat prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj, 18-11. Deşi oltencele au marcat primele trei goluri din actul secund, CSM Bucureşti a defilat spre trofeu.

Pe final, Bianca Bazaliu ”a ridicat” tribunele pe final cu cea mai frumoasă reuşită a partidei, cea de 17-25.  S-a terminat, însă, 33-21 pentru CSM Bucureşti, o finală fără emoții pentru fostele campioane ale Europei. Linnea Torstenson, la ultimul meci în tricoul campioanei, şi Lobach au marcat fiecare de câte cinci ori.

Ştiam că adversarele sunt bune, dar le-am spus fetelor că este ultima reprezentaţie a noastră şi am vrut să arătăm că suntem cea mai bună echipă din România. Sunt extrem de mândru de fete”, a spus Per Johansson, la finalul partidei de la Ploiești.

Pentru fetele de la CSM Bucureşti este a doua Cupă a României din palmares.