• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Christian Gaudin a rezistat doar şase etape pe banca lui Dobrogea Sud. Francezul a fost demis din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Ajunsă pe locul 10 după 6 etape din Liga Naţională, HC Dobrogea Sud a rămas fără antrenor. Conducerea clubului a decis să-i rezilieze contractul lui Christian Gaudin. Francezul le-a adus constănţenilor Supercupa României, dar eşecul cu CSM Focşani, de joi, i-a grăbit plecarea.

"Le mulţumesc suporterilor care au încurajat echipa în această perioadă. Din păcate nu am putut să obţinem o primă victorie, pe teren propriu, în aceste trei meciuri" a declarat fostul portar dublu campion mondial.

"Am reziliat contractul de colaborare deoarece am ajuns la concluzia că este cea mai bună soluție pentru clubul nostru în momentul de față. Eu zic că avem o echipă foarte bună și îmi doresc să revină repede în primele 3-4 echipe ale campionatului României" a precizat Ionuţ Stănescu, preşedintele celor de la HC Dobrogea Sud.

Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri a înregistrat Dobrogea Sud în acest sezon. Pentru handbaliştii de la malul mării urmează duelul de acasă, cu Potaissa Turda.

Până va găsi un alt club, Gaudin se va întoarce în Franţa, la familia sa, şi va sta alături de nepotul său Theo Derot, fost jucător la Aix, care luptă de şase săptămâni împotriva unui cancer al sistemului limfatic, după cum scrie cotidianul francez L'Equipe