• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Joi, 4 mai, pe site-ul nostru, digisport.ro, ați putut urmări un material inedit ce le-a avut protagoniste pe două dintre cele mai bune jucătoare de la CSM București, Jelena Grubisic și Majda Mehmedovic. Înainte de plecarea spre Budapesta, acolo unde se va desfășura Final Four-ul, cele două handbaliste au acceptat invitația Digi Sport de a fi supuse unui test muzical, dar și pentru a arătat dacă au ureche muzicală.

Pe rând, fiecare dintre cele două sportive a trebuit să fredoneze melodiile auzite în căști, în timp ce, aflată de partea cealaltă a mesei din studioul emisiunii ”Săptămâna de handbal”, colega trebuia să ghicească despre ce piesă este vorba.

Pentru a juca din nou finala Ligii Campionilor, CSM București trebuie să treacă în semifinale de Vardar, meci care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 6 mai, de la ora 18:45.

Mehmedovic a fost prima care a trebuit să ghicească ce fredona colega ei Grubisic. Din cele șase piese ascultate și redate de către portărița croată, handbalista din Muntenegru a ghicit doar două melodii: ”Despacito” și Beyonce cu ”Single Ladies”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Apoi a venit rândul lui Grubisic să ghicească. Croata s-a descurcat mult mai bine, pentru că a recunoscut patru melodii: ”Can't touch this!”, a lui MC Hammer, ”Happy”, a lui Pharrell Williams, imnul Ligii Campionilor, Adele și ”Material girl”, a Madonnei.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

Digi Sport va face spectacol cu ocazia meciurilor din Final Four la handbal feminin. Mergem la Budapesta alături de CSM Bucureşti cu comentatori, cu echipe de filmare şi pregătim pentru sâmbătă şi duminică un adevărat maraton de transmisiuni în direct şi emisiuni, toate realizate în capitala Ungariei chiar în sala unde CSM Bucureşti luptă pentru a câştiga Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv.

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00, la Matinal, şi până la ora 21.00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Digi Sport vă propune un spectacol total, sâmbătă şi duminică, în direct de la Budapesta.

Meciurile turneului F4 vor fi prefațate la orele 15:30 şi 18:00 de emisiunea Săptămână de handbal. Invitaţi de marcă vor analiza echipele calificate în F4 și șansele CSM-ului de a-și păstra trofeul cucerit sezonul trecut. Narcisa Lecuşanu, Cristina Vărzaru, Simona Spiridon şi Cristina Neagu sunt câteva dintre vedetele care vor fi la studioul Digi Sport de la Budapesta.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport

Sâmbătă
16:15 Gyor-Buducnost Podgorica
18:45 CSM București- Vardar Skopje

Duminică
16:15 Finala mică
18:45 Finala