• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CSM București a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, după o prestație dezastruoasă în fața celor de la Vardar. La finalul partidei de la Budapesta, Bella Gullden era extrem de dezamăgită, dar a recunoscut că ea și colegele sale au evoluat foarte slab, dar și că nu se așteptau ca Vardar să joace atât de bine.

”Am jucat foarte slab în prima repriză, am încercat apoi să revenim în partea a doua, dar e greu să reintri în meci când ești condus la 10 goluri. A fost o diferență prea mare de recuperat. E greu să revii când începi atât de slab.

Plus că e greu să revii când joci slab în apărare. Da, anul trecut am jucat bine contra lor, acum nu ne-a ieșit absolut nimic, dar acum ele au jucat foarte bine, trebuie să recunoaștem asta”, a spus Gullden, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Handbalista, care a ratat trei lovituri de la 7 metri, abia și-a mai găsit cuvintele. Nici măcat Per Johansson nu a reușit să le resusciteze pe fete.

”A încercat să ne motiveze, dar n-a fost de ajuns, am jucat slab. Nu știu ce să mai spun. Am ratat și trei lovituri de la 7 metri, de obicei nu se întâmplă asta. 

Acum, trebuie să ne revenim pentru că mai avem un meci mâine. Am dat totul în meciul de azi , am pierdut toată energia în acest meci, dar trebuie să ne regăsim”, a mai spus, total dezamăgită, Gullden.

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Sâmbătă

GYOR - Buducnost Podgorica 26-20
CSM București - VARDAR SKOPJE 33-38

Duminică

Finala mică: CSM București - Buducnost 16:15
FINALA MARE: Gyor - Vardar 18:45