• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

VIDEO Gyor - CSM București 33-25. Gyor a câștigat cu CSM București după o revenire de excepție și e prima echipă calificată în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, grație celor 4 victorii obținute în primele 4 meciuri de echipa antrenată de Ambros Martin, care e și noul selecționer al naționalei feminine de handbal a României.

CSM a condus cu două goluri la pauză și avea primul atac al celei de-a doua, în superioritate numerică, dar formația maghiară a întors scorul și a reușit să se impună, în cele din urmă, la 7 goluri diferență. Antrenorul spaniol consideră că vara agitată a naționalor care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio este o bună explicație și pentru inconstanța din jocul echipelor de club.

Ambros Martin speră, totuși, ca și CSM București să se califice în faza următoare, pentru că Gyor ar avea, astfel, 4 puncte. În grupele principale se califică primele 3 clasate, iar punctele cu ultima clasată nu se iau în calcul.

"Ambele echipe au avut jucătoare la Jocurile Olimpice și cred că e normal să nu fim în cea mai bună formă. De aceea noi am avut acea cădere în prima repriză și ele au fost peste noi, iar în repriza a doua a fost total invers. Cred că e chestiune de timp până când ambele echipe vor juca bine constant. Cred că această grupă e teribilă, dacă ai un mic moment prost, celelalte echipe pot profita imediat", a declarat Ambros Martin, la microfonul Digi Sport, la finalul meciului Gyor - CSM București 33-25.

"Sper ca CSM București să se califice în faza următoare, pentru că asta înseamnă că vom avea 4 puncte și ne concentrăm pe următorul meci. Trebuie să pregătim bine orice joc", a mai spus Ambros Martin.