• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

HC Odorhei îşi confirmă pretenţiile la titlu din acest sezon. Formaţia ardeleană a câştigat lejer cu Steaua, scor 32-26.

HC Odorheiul Secuiesc a învins clar pe Steaua în derby-ul etapei a doua din liga naţională la handbal. Ardelenii au început partida perfect, au condus cu 5- 1, dar oaspeţii au egalat la 8.

A fost singura dată când Steaua s-a apropiat de gazde, care la pauză au condus cu 16-13. În repriza secundă, Odorhei a jucat la fel de sigur şi s-a distanţat la 9 goluri, 27-18. Din acel moment, Vlad Caba, antrenorul harghitenilor a rulat întreg lotul şi echipa sa a câştigat cu 32-26.

Pentru gazde cele mai multe goluri le-a marcat croatul Peric, 4, iar de la Steaua, căpitanul Georgescu a punctat de 10 ori. HC Odorhei a bifat astfel a doua victorie consecutivă în campionat, după succesul din prima rundă, în deplasare, cu Reşiţa. În schimb, roş-albaştrii rămân cu un singur punct, obţinut la Focşani.