• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

HC Odorhei îşi confirmă pretenţiile la titlu din acest sezon. Formaţia ardeleană a câştigat lejer cu Steaua, scor 32-26.

HC Odorheiul Secuiesc a învins clar pe Steaua în derby-ul etapei a doua din liga naţională la handbal. Ardelenii au început partida perfect, au condus cu 5- 1, dar oaspeţii au egalat la 8.

A fost singura dată când Steaua s-a apropiat de gazde, care la pauză au condus cu 16-13. În repriza secundă, Odorhei a jucat la fel de sigur şi s-a distanţat la 9 goluri, 27-18. Din acel moment, Vlad Caba, antrenorul harghitenilor a rulat întreg lotul şi echipa sa a câştigat cu 32-26.

Pentru gazde cele mai multe goluri le-a marcat croatul Peric, 4, iar de la Steaua, căpitanul Georgescu a punctat de 10 ori. HC Odorhei a bifat astfel a doua victorie consecutivă în campionat, după succesul din prima rundă, în deplasare, cu Reşiţa. În schimb, roş-albaştrii rămân cu un singur punct, obţinut la Focşani.