• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

HC Zalău nu a putut să reziste în faţa campioanelor de la CSM Bucureşti. Handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au menţinut echilibrul doar în primele opt minute ale disputei din etapa a 2-a a Ligii Naţionale.

Cu Isabelle Gullden în formă de zile mari, deţinătoarea Champions League a înscris 6 goluri consecutive şi s-a distanţat decisiv. CSM a intrat cu un avantaj de 6 goluri la pauză şi a făcut spectacol şi în partea secundă. Fetele lui Vestergaard au înscris din toate poziţiile, iar Paula Ungureanu a ajuns la 11 parade.

"Din punctul meu de vedere, replica a fost ok, n-au fost nici mai bune nici mai slabe decât am sperat. Ne doream să câştigăm la multe goluri, ne doream să alergăm tot meciul", a spus Cristina Vărzaru.

"Este clar, diferenţa putea să fie sigur de 8-10-12-14 goluri, cum s-a întâmplat, dar nu la modul ăsta", a spus Gheorghe Tadici.

Zalăul a fost dominat şi a cedat, în cele din urmă, cu 17-31.