• Ultimele două campioane ale Spaniei se întâlnesc la Digi Sport 1. Atletico Madrid - Barcelona e duminică, de la ora 17:15
  • FINALA Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Southampton, se joacă duminică, de la ora 18.30, pe Digi Sport 1.

HCM Râmnicu Vâlcea a tremurat serios pentru victoria obținută în propria sală, în fața celor de la Măgura Cisnădie, într-o partidă din etapa a patra a Ligii Naționale. S-a terminat 20-18 pentru vâlcence, la capătul unui meci neaşteptat de echilibrat.

Gazdele au condus prima oară în minutul 21, dintr-un 7 metri scos în triplă inferioritate şi după ce rezistaseră la două atacuri, cu doar 3 jucătoare de câmp.

Prima parte s-a încheiat 11-8. Cele două portărițe, austriaca Petra Blazek, de la Râmnicu Vâlcea, și sârboaica Tatalovic, de la Cisnădie, au prins o zi foarte bună. 13 parade pentru Blazek, 14 pentru Tatalovic, dintre care două aruncări de la 7 metri apărate.

Cu doar 9 secunde îainte de final, Nicoleta Tudor a lovit o adversară și a văzut cartonașul roșu, urmat de cel albastru, care anunță că arbitrii vor face raport suplimentar pentru acea fază. HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat cu 20-18 si urca pe podiumul Ligii nationale.

sursa foto: Facebook HCM Râmnicu Vâlcea